Kabak Tatlısı Tarifi
Malzemeleri:
Yapılışı
Kabak 1 parmak eninde dilimlenir.
Üzerine toz şeker dökülür.
1 su bardağı su ilave ederek tencereyi orta hararetteki ateş üzerine oturtun.
Suyu çekilip kabaklar yumuşayınca ateşten alıp servis tabağına dizin.
Üzerine ceviz ya da fındık serpip servis yapın.
Malzemeleri:
- Yarım küçük kabak
- 1 kilo toz şeker
- Dövülmüş ceviz ya da fındık
Yapılışı
Kabak 1 parmak eninde dilimlenir.
Üzerine toz şeker dökülür.
1 su bardağı su ilave ederek tencereyi orta hararetteki ateş üzerine oturtun.
Suyu çekilip kabaklar yumuşayınca ateşten alıp servis tabağına dizin.
Üzerine ceviz ya da fındık serpip servis yapın.