Etiketler:

Manisa Kebabı Nasıl Yapılır Tarifi

Manisa Kebabı Tarifi
Malzemeleri:
Krep İçin :

  • 2 su bardağı un
  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardak süt
  • Tuz

İç Harcı İçin:

  • 400 gram kuzu eti
  • 2 soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 2 defne yaprağı
  • 1 çorba kaşığı domates salçası
  • 1 kase mantar
  • Tuz
  • Karabiber
  • Sade organik taze kekik
  • Su

Hazırlanışı:
İç harcı için kuzu etini tencereye alarak sıvı yağda kavurmaya başlayın. Etler sulanıp tekrar suyunu çekmeye başlayınca üzerine soğan ve mantarı ekleyin.

Bir süre kavrulduktan sonra üzerine salça ve defne yaprağını da ekleyin. Krebi için yumurtaları karıştırma kabına alın. Üzerine süt, sıvı yağ, tuz ve unu alarak çırpın. Krepleri pişirdikten sonra tezgaha yayın. ÜZerine hazırladığınız iç harcı paylaştırarak kapatın. Fırın tepsisine dizerek üzerlerine birer dilim kaşar peyniri koyarak 180 derecede pişirin.

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters