Etiketler:

Güllaç Nasıl Yapılır Tarifi

Güllaç Nasıl Yapılır Tarifi
Malzemeler

  • 2 buçuk su bardağı toz şeker
  • 1 paket güllaç
  • 250 gram dövülmüş ceviz
  • Çeyrek çay bardağı gül suyu

Yapılışı
Sütü ısıtın. 2 buçuk su bardağı toz şekeri ilave edip, kaynatın. Geniş bir tepsiye dökün.
Güllaçları parçalara ayırıp, bu tepsinin içinde ıslatın. 
Ortasına dövülmüş cevizi koyun. 
Yanlarını ortada toplayıp, katlayın. 
Katladığınız güllaçları başka bir tepsiye dizin. 
Kalan sütü üzerine dökün. Gül suyu ilave edin.
 Ilık veya soğuk servis yapın.

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters