Etiketler:

Düğün Çorbası Tarifi


Düğün Çorbası Tarifi
Malzemeleri: 
  • 250 gr et
  • 2 adet limon
  • 2 adet yumurta
  • 1 litre et suyu
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı margarin
  • 1 kahve kaşığı kırmızı biber
  • Tuz
HAZIRLANIŞI
Et suyu çıkaracağmız kemiklerin içine 1/4 kg parça eti koyun ve pişirin. Et suyunu süzgeçten geçirip, süzün. Parça eti fındık iriliğinde doğrayın. 

Başka bir kapta iki yemek kaşığı unla yağı pembeleştirmeden kavurun. Etleri ve suyu katın. Çorba kaynarken limonlu bir terbiye hazırlayıp çorbaya katın. Servis yapmadan önce çorbanın üzerine üzerine kırmızı biberli yağı gezdirin.

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters