Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır Bulgur Pilavı Tarifi Bulgur Pilavı Yapılışı Bulgur Pilavı Pişirmek Bulgur Pilavı Yapmak, bulgur pilavı tarifleri, bulgur pilavı oktay usta, bulgur pilavı tarifi, bulgur pilavı tarifleri, bulgur pilavları, domatesli bulgur pilavı, et suyuyla bulgur pilavı, kolay yapılan bulgur pilavı tarifi, kolay pilav tarifleri, kolay pilav nasıl yapılır, kuru soğanlı bulgur pilavı, margarin, oktay ustanın bulgur pilavı, oktay usta bulgur pilavı tarifi, oktay ustanın pilav tarifleri, Oktay Ustanın Yemek Tarifleri, pilav tarifleri, pilav tarifi, pilavlık bulgur pilavı yapmak, pratik pilav nasıl yapılır, pratik pilavının tarifleri.
Bulgur Pilavı Tarifi
Malzemeleri:
- İki su bardağı pilavlık bulgur
- İki adet kuru soğan
- İki adet domates
- İki adet sivri biber
- İki yemek kaşığı margarin
- Dört bardak su veya et suyu
- Tuz
Yapılışı
Tencerede ince doğranmış kuru soğanlar yağda hafif kavrulur. İnce doğranmış domates, sivri biber ve tuz konur. 5 dakika pişirilir. Su ilave edilir. Kaynayan suya ayıklanmış, bol suda yıkanmış bulgur eklenir. Pilav suyunu çekince söndürülür. Demlenmeye bırakılır.