Etiketler:

Kaşarlı Mantarlı Balık Nasıl Yapılır


Kaşarlı Mantarlı Balık Tarifi
Malzemeler:

  • Kişi adedine göre balık (Çipura veya levrek)
  • Yarım kilo. mantar
  • Tereyağı
  • Kaşar peyniri
  • Tuz
  • Maydanoz
  • Sarımsak

Hazırlanması:
Balıkları temizletip tuzladıktan sonra,süzgeç üzerine alıyoruz.
Mantarları temizleyip,dilimledikten sonra fırın kabına alıp, üzerine tereyağı parçaları yerleştirip,balığı mantarların üzerine koyuyoruz.
Dilediğimiz miktarda soyulmuş sarımsak ilave edip, balıklar kızarana kadar pişiriyoruz.
Hafif kızaran balıkların üzerine, kaşar rendesi serpiştirip, kaşar kızarana kadar yeniden fırınlıyoruz.
Kaşarlar da kızarınca, balıkları fırından alıp, üzerine kıyılmış maydanozları ekleyip servis yapıyoruz. 

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters