Etiketler:

Maydanozlu Alabalık Tarifi


Maydanozlu Alabalık Tarifi
Malzemeleri: 
  • 2 adet büyük boy alabalık
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 demet maydanoz
  • 3 adet limon
  • Zeytinyağı
  • Karabiber
  • Tuz
Yapılışı
Alabalıkları iyice yıkayıp, süzgeçte süzün. 
Sonra buzdolabına koyup, etlerinin biraz sertleşmesi için 60 dakika kadar bekletin. 
İnce ince kestiğiniz alabalık dilimlerini servis tabağına dizin. 
Diğer yanda, bir kasede 2 limonun suyu, 4 yemek kaşığı zeytin yağı, 1 tatlı kaşığı şeker, tuz, bir tutam karabiber ve maydanoz ile bir bulamaç yapın ve alabalığın üzerine dökün. 
8-9 saat kadar dinlendirin, maydanoz yaprakları ile süsleyip servis yapın.

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters