Etiketler:

Kefal Tava Tarifi



Kefal Tava Tarifi
Malzemeleri: 

  • 3 tane  orta boy kefal
  • Sıvıyağ
  • Mısır unu
  • Tuz
  • Karabiber

Balıkları temizletip kalınca dilimletelim.
Pişirmeden yıkayıp süzelim.
Bir kap içerisinde mısır unu,tuz ve karabiberi karıştıralım.
Balıkları bu una bulayıp fazlasını sirkeleyelim.
Tavaya bolca sıvıyağ alıp kızdıralım.
Unladığımız balıkları kızgın yağda her iki tarafını altın rengi olana kadar pişirelim.
Tavadan aldığımız balıkları kağıt havlu üzerine alalım,fazla yağı süzülsün.
Sıcak sıcak servis yapalım. 

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters