Etiketler:

Piti Kebabı Tarifi



Piti Kebabı Tarifi

  • Malzemeleri
  • 1 su bardağı nohut
  • 500 gram kuşbaşı et
  • 4 adet yufka,
  • Tuz

Yapılışı
Bir su bardağı nohudu bir gece önceden ıslatın. Ertesi gün orta ateşle haşlayın. Etleri de az suya a iyice yumuşayana kadar pişirin. Bu arada yufkaları ince ince didin.

Sac üzerinde ya da teflon tavada çok hafif çevirin. Haşlanan nohutları da etin olduğu tencereye ilave edin. Yufkaları incecik didin. Geniş ve derin bir kaba yayın. Üzerine et suyunu gezdirin.

Nohut ve etleri de üzerine yayın. Dilerseniz tuz serpip, servis yapın.

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters