Etiketler: ,

Yapılır Patatesli Et Yahnisi Tarifi

Patatesli Et Yahnisi Nasıl Yapılır Patatesli Et Yahnisi Tarifi Patatesli Et Yahnisi Oktay Usta Tarifleri Patatesli Et Yahnisi Pişirmek, Patatesli Et Yahnisi Nasıl Yapılıyor, Patatesli Et Yahnisi Tarifleri, Patatesli Et Yahnisi Oktay Usta Tarifi, Patatesli Et Yahnisi Pişirmek, Patatesli Et Yahnisi Pişirmek İçin Gerekli Malzemeler, Patatesli Et Yahnisi Malzemeleri.

Patatesli Et Yahnisi Tarifi
Malzemeleri:

  • Yarım kilo kuşbaşı et
  • 4 tane patates
  • 4 tane arpacık soğan yoksa 1 adet kuru soğan
  • 3 tane sivri biber
  • 2 tane domates
  • Tuz,
  • Ppul biber
  • köri (köri arzuya göre )
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Sıvı yağ
Yapılışı
Etler bir tencere konur, kendi suyuyla (pişmez ise azar azar sıcak su eklenebilir) pişirilir. Pişen etlere sıvı yağ, arpacık soğan (yoksa küp doğranmış kuru soğan) ve sivri biberler eklenip kavrulur. Doğranmış domates, salça, küp doğranmış patates ve salça ilave edilir. Sıcak su ve baharatlar eklenerek pişirilir. Patatesler haşlandığı zaman yemeğimiz pişmiştir, çok sulu olmayacak. 

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters