Etiketler:

Kuşbaşı Kebabı Nasıl Yapılır Kuşbaşı Kebabı Tarifi Kuşbaşı Kebabı Pişirmek Kuşbaşı Kebabı Yapmak


Kuşbaşı Kebabı 
Malzemeleri

  • 100 gram kuyruk
  • Yarım kilo kebaplık et
  • Bir yemek kaşığı yoğurt
  • Bir çorba kaşığı domates ve biber salçası
  • İki çorba kaşığı zeytinyağı 
  • Kırmızıbiber
  • Tuz 
  • Karabiber
  • 3-4 diş sarımsak

Yapılışı
Kuyruk ve et tikeler halinde doğranır.Bir kapta diğer malzemeler de karıştırılarak terbiyelenir. Daha sonra şişlere 3 et 1 kuyruk olmak üzere saplanır. Orta ateşli mangalda pişirilir. Yanında salatayla servis  yapabilirsiniz.

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters