Etiketler:

Kuru Fasulye Tarifi


Kuru Fasulye Tarifi 
Malzemeleri:

  • 500 gram kuru fasulye,
  • İki adet soğan
  • 250 gr. kuşbaşı et,
  • iki çorba kaşığı yağ,
  • Tuz,
  • Bir kaşık salça

Yapılışı:
Fasulyeler yıkanarak 12 saat suda bırakılır. Sudan çı­karılarak, bol su ile bir tencereye konur ve haşlanır. Suyu süzülür.
Bir tencerede yağ, doğranan soğan, et karıştırılarak hafif pişirilir, ‘ki bardak suda domates salçası eritilir. Fasulyelerle beraber tenceredeki ete ilave edilir. Hafif ateş­te pişirilir. Arzu edilirse küçük bir adet kırmızı biber ko­nur.

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters