Etiketler:

Kaburga Kebap Tarifi



Kaburga Kebap Tarifi 
Malzemeleri:
  • 1 kg kuzu fileto
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 ad orta boy kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 5 gr karabiber
  • 5 gr kimyon
  • 20 gr acı pul biber
  • 1/2 limon suyu(yarım)
  • 10 gr tuz
  • 4/1 çay bardağı sıvı yağ
HAZIRLANIŞI
Filetolar dövülmemiş pirzola şeklinde hazırlanır. Soğanlar ince şekilde doğranır(ufak ufak)sarımsaklar dövülüp baharatlar ve salça ile karıştırılıp sıvı yağ ve limon suyu etle birlikte harman edilir, 4 saat dinlendirilr ve ızgarada kömür ateşinde pişirilir.    

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters