Etiketler:

Garbür Çorbası Tarifi



Garbür Çorbası Tarifi 
Malzemeleri:
  • 2 adet iri soğan
  • 2 çorba kaşığı yağ
  • 2 adet iri patates
  • 1 adet iri havuç
  • 1 küçük kereviz
  • 1 adet orta boy kabak
  • 1 küçük kereviz
  • 15 adet ayşe fasulye
  • 2 çorba kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 12 su bardağı et suyu
HAZIRLANIŞI
Soğanı piyaz gibi doğrayın. Diğer sebzeleri de yıkadıktan sonra ince ince doğrayın. Bir tencerede yağı kızdırdıktan sonra soğanı ve diğer sebzeleri ilave edin. 5 dakika orta ateşte karıştırarak kavurun. 

Sonra unu ilave edip iyice karıştırdıktan sonra tuzunu ve suyunu ilave edip bir saat pişirin. Sonra püre makinasından geçirin. Bu çorbada patlıcan hariç mevsime uyan ne sebze varsa onunla yapabilirsiniz.

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters