Etiketler:

Acı Biber Soslu Et Tarifi



Acı Biber Soslu Et Tarifi
Malzemeler:  
  • Bir kince uzun parçalar halinde kesilmiş et
  • Bir çorba kaşığı mısırözü yağı
  • 3 adet domates
  • Yarım su bardağı su
  •  Acı biber sosu
  • Yarım demet maydanoz
  • Baharatlı çeşni
Garnitür için: 
  • Havuç
  • Patates ve bezelyeli garnitür
Yapılışı:
Kapaklı bir tencereye yağı alıp, hemen kabukları soyulmuş küçük küçük doğranmış domatesi ekleyelim. 5-4 dakika kavurduktan sonra ince ve uzun kesilmiş et parçalarını tencereye alıp, kapağı kapatalım. Etin suyunu çekmesine yakın, yarım su bardağı ılık su ekleyip et bütün suyunu çekene kadar kapağı kapalı olarak pişirelim.

Eti indirmeden önce dilediğimiz kadar acı biber sosu ve baharatlı çeşni ekleyelim. İnce ince kıydığımız maydanozları ekleyelim. Bir iki kez karıştırdıktan sonra yanında garnitür ve sade pilav ile servis yapalım.


 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters