- Bir kilo kuzu kuşbaşı
- İki kilo soğan
- İki tane havuç
- Üç tane patates
- Üç tane yeşil çarliston biber
- Dört diş sarımsak
- Bir çorba kaşığı un
- Bir çay kaşığı tuz
- Bir tutam toz tavuk bulyon
- Bir tutam kekik
- Bir tutam karabiber
- İki su bardağı konserve bezelye
- Su
Hazırlanışı
Soğanları doğrayın ve tencerede kızdırdığınız yağa atarak kavurun. Ardından havuçları atın ve karıştırın. Sarımsakları ince ince doğradıktan sonra tencereye atarak karıştırın. Unu atın, iyice karıştırın ve suyu ekleyin. Etleri ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Patatesleri küp küp doğradıktan sonra tencereye atın ve karıştırın. Biberleri doğrayın ve tencereye atarak karıştırın. Ardından 1 tutam tuz, toz tavuk bulyon, kekik, karabiber ekleyin. Son olarak bezelyeyi de ekledikten sonra yaklaşık 20 dakika daha pişirin. Yemeğimiz servise hazır.