Etiketler:

Kiremitte Alabalık Tarifi



Kiremitte Alabalık Tarifi
Malzemeleri: 

  • Kişi sayısı kadar temizlenmiş bütün alabalık
  • 1 fincan zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • Kırmızı toz biber
  • 3 diş sarımsak
  • 1 tutam tuz
  • Karabiber

Yapılışı:
Sarımsak dövülür. Zeytinyağına dövülen sarımsak, nane, toz biber, karabiber ve tuz katılıp iyice karıştırılır. bir fırça ile balığın üzerine ve içine iyice sürülür. Karışımın dibinde kalan sarımsak balığın karnına koyulur ve yağlanmmış kiremit veya tepsi içinde orta hararetli fırına koyulur. Yaklaşık 15 dakika sonra balığınız hazır.

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters