Etiketler:

Ispanaklı Karides Tarifi




Ispanaklı Karides Tarifi
Malzemeleri

  • 1 kilo ıspanak
  • 600 gram mantar
  • 1 baş soğan
  • 200 gram tost kaşarı
  • Karides

HAZIRLANIŞI
Bir baş soğanı yağda biraz çevrin, saplarını ayıkladığınız ıspanağı ilave edip, sote edin, payreks bir kabın dibine yerleştirin. Üzerine biraz rendelenmiş kaşar peyniri dökün, daha sonra sırasıyla, limonlu suda haşlayıp ince ince doğradığınız mantarı, çok az tereyağı ve bir tutam karabiberle sote ettiğiniz karidesleri, en üste de boza kıvamında ki beşamel sosu dökün, kalan kaşar rendesini de serpip, fırına verin ve 30 dakika pişirin.

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters