Etiketler:

Pırasa Kavurması Tarifi



Pırasa Kavurması Tarifi
Malzemeleri:
  •  Yarım kg pırasa
  •  3 adet yumurta
  •  1 kaşık domates salçası
  •  Yarım kaşık biber salçası
  •  2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
  •  1 çay kaşığı pulbiber
  •  1 çay kaşığı karabiber
  •  2-3 çay kaşığı tuz
Yapılışı:
1- Pırasalar yemeklik doğranır ve yağda biraz kavrulduktan sonra üzerine salça eklenerek
pırasaların diriliği gidene kadar kavrulur.
2- Üzerine baharatlar ve tuz ilave edilir.
3- Yumurtalar kırılır ve içleri katılaşana kadar pişirilir.

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters