Klasik Aşure Tarifi Klasik Aşure Nasıl Yapılır Klasik Aşure Pişirmek Klasik Aşure Yapmak, Klasik Aşure Oktay Usta Tarifleri, Klasik Aşure Nasıl Pişirilir, Klasik Aşure Pişirmek, Klasik Aşure Yapmak, Klasik Aşure Malzemeleri.
Malzemeler
- 1 su bardağı aşurelik buğday
- Yarım çay bardağı nohut
- Yarım çay bardağı kuru fasulye
- Yarım çay bardağı kuş üzümü
- Yarım çay bardağı dolmalık fıstık
- Yarım çay bardağı küp doğranmış kayısı
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu
- 15 su bardağı su
- Yarım çay bardağı toz antep fıstığı
- 1-2 çorba kaşığı dolmalık fıstık
- Yarım çay bardağı ceviz
Aşurenin Yapılışı .... devamı