Etiketler:

Kağıt Kebabı Tarifi Kağıt



Kağıt Kebabı Tarifi
Malzemeler
  • 1 Çorba Kaşığı Tereyağı
  • 150 gr Kuşbaşı Et
  • 1 Adet Soğan
  • 1 Diş Sarmısak
  • 2 Adet Domates
  • 1 Çay Kaşığı Kekik
  • Tuz
  • Yağlı Kağıt 
Yapılışı
Öncelikle 1 çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin. İçine aldığınız eti iyice kavurun. Et önce su bırakacak sonra kavrulurken bu suyu çekecektir.

Suyunu çekince yemeklik doğranmış soğan ve dövülmüş sarmısağı da ekleyip, karıştırın. Birkaç dk daha kavurup, küp doğranmış domatesi ilave edin ve altını kapatın. 1 çay kaşığı kekiği ve tuzu ekleyin.

Yağlı kağıda sarın. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 5 dak daha tutun. Fırından alınca, üzerindeki kağıdı hafifçe yırtın. Dilerseniz ince kıyılmış maydanozla süsleyip, servis yapın.

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters