Etiketler:

Düğün Çorbası Nasıl Yapılır



Düğün Çorbası Tarifi
Malzemeleri:
  • 2 çorba kaşığı margarin
  • 1.5 çorba kaşığı un
  • 1 litre et suyu
  • 1 adet limon
  • 1 adet yumurta
  • 300 gram parça kuzu eti
HAZIRLANIŞI
1 litre kadar suya parça etler atılır, 1 saat kadar kaynatılır. Diğer tarafta un ve yağ kısık ateşte hafifçe çevrilerek kavrulur ve üzerine yavaş yavaş etin suyu eklenir. 

Daha sonra bu suyun içine etler de atılır ve et suyunun tamamı konulur. Çorba ılındıktan sonra 1 limonun suyu ve yumurta sarısı çırpılarak terbiye yapılır ve pişen çorbaya ilave edilir.

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters