Etiketler:

Dereotu Çorbası Tarifi


Dereotu Çorbası Tarifi
Malzemeleri: 
  • 2 adet tavuk butu
  • 1 demet dereotu
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Yarım kilo süt
HAZIRLANIŞI
2 kaşık un ve 2 kaşık yağı orta ateşte pembeleştirin. 1/2 kg sütü azar azar tencereye ilave edin. Haşlamış olduğunuz tavuk etinin suyunu da 2 bardak olmak kaydıyla ekleyin. Sürekli karıştırın. 

Kaynamaya yakın didiklenmiş tavuk etini ilave edin. Bir taşım kaynadıktan sonra iri doğranmış dereotunu da ekleyerek 1 dakika daha pişirin ve altını kapatın.

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters